Geld lenen met BKR en uitkering

Wil jij graag geld lenen, maar is dat niet mogelijk omdat jij zowel een BKR registratie hebt als een uitkering? Ook zonder vast inkomen is geld lenen met BKR en uitkering mogelijk!

Geld lenen met BKR en uitkering

Alsof het al niet lastig genoeg is dat jij met het geringe bedrag van jouw uitkering moet rondkomen, is het al helemaal lastig als jij daar bovenop niet in staat bent een lening af te sluiten vanwege een BKR registratie. Een BKR registratie loop je op wanneer jij in het verleden een betalingsachterstand hebt opgelopen van twee tot vier maanden. Het bedrijf in kwestie kan er dan voor kiezen een melding te maken bij het Bureau Krediet Registratie. Vanaf dat moment is lenen voor jou lastig. Gelukkig is er toch een mogelijkheid om te lenen zonder voorwaarden bij online krediet verstrekkers!

Geld lenen met BKR en uitkering bij online krediet verstrekkers

Online krediet verstrekkers zijn speciale financiële instellingen op internet die ervoor zorgen dat jij gemakkelijk aan een lening kunt komen. Ook met een BKR registratie bijvoorbeeld. Omdat BKR toetsingen niet alleen veel tijd kosten, maar ook veel mensen van een lening uitsluiten, hebben zij besloten om deze achterwege te laten. Verder heb jij ook niet met veel voorwaarden te maken wanneer jij een lening afsluit bij een online krediet verstrekker. Het enige dat van belang is, is dat jij minstens 21 jaar oud bent en dat jij over vast inkomen beschikt. Een uitkering wordt als vast inkomen gezien, dus ook met een uitkering en een BKR registratie is het voor jou mogelijk om te lenen!

Geld lenen met BKR en uitkering op internet

De leningen bij online krediet verstrekkers zijn zeer gemakkelijk om af te sluiten. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat jij deze leningen in 5 minuten online kunt afsluiten. Jij hoeft bij het doen van een aanvraag namelijk niet op afspraak te komen, papieren op te sturen of lastige vragen te beantwoorden. Jij kunt gewoon van huis uit een lening afsluiten met enkele muisklikken, wanneer jou dit uitkomt! Ook ’s avonds of in het weekend is het dus mogelijk om jouw lening aan te vragen. Het aanvragen van de lening doe je door het online aanvraag formulier in te vullen en jij kunt het geld vervolgens vaak dezelfde dag al op je rekening verwachten. Sommige online krediet verstrekkers geven zelfs de garantie dat jij binnen 10 minuten geld ontvangt! Om hier zeker van te zijn is het verstandig de voorwaarden goed door te lezen.

Hoeveel geld lenen met BKR en uitkering?

Het is dus altijd mogelijk om aan geld te komen dankzij online leningen bij krediet verstrekkers op internet. Het enige is dat het via deze krediet verstrekkers niet mogelijk is om elk willekeurig bedrag te lenen. Er geldt op deze leningen een minimum van 50 euro en een maximum van 1000 euro. Dus het lenen van 375 euro, 600 euro of 950 euro is geen probleem, maar indien jij meer wilt lenen zul jij andere oplossingen moeten bedenken. Hoewel het bij sommige krediet verstrekkers op internet wel mogelijk is om meerdere leningen tegelijkertijd af te sluiten, zodat jij toch een groter bedrag kunt lenen. In ieder geval kun jij elke maand gemakkelijk aan een extraatje komen dankzij deze online leningen! Waarvoor kun jij nog wel wat extra geld gebruiken?